Miljømerkinger

  Astma- og Allergiförbundet

  Hvem bryr seg om folk med astma og allergier?
  Vi, for oss er det en selvfølgelighet at personer som har astma skal kunne få malt om hjemme uten at det rammes av anfall eller reaksjoner. Vi er stolte av at det svenske Astma- og Allergiförbundets strenge krav. Merkningen er en belønning for alt det harde arbeidet vi har lagt ned for å få frem produkter som er bra for miljøet og helsen. Vær oppmerksom på at Astma- og Allergiförbundets symbol ikke gjelder under påføring av malingen, men først etter 4 uker etter at malingen er avsluttet. Vær forsiktig og sørg for god utluftning i tiden etter maling. (4 uker)

  Svanen

  Beckers var den første malingsprodusenten som fikk svanemerket sine produkter. Att produktene er svanemerket betyr at produktene oppfyller de høye kvalitetskrav som stilles, samtidig med at der er  miljøtilpasset – både under produksjon og bruk. Et bevis på at vi har lykkes i å nå vårt mål.

  Miljøfakta

  Her finner du en liste over Beckersprodukter som er testet i henhold til ulike miljøstandarder og krav. I listen kan du se hvilke krav som er kontrollert og møtt for respektive produkt. Produktdatablader som inneholder mer informasjon om de produkter som møter kravene i M1, eller BREEAM heter Miljøfakta - benytt Produktsøk. Produktdatabladene fungerer som dokumentasjon ved innkjøp. 

  Last ned PDF